Naar een optimaal verzekeringspakket

Veel ondernemers vragen zich af: Heb ik wel het juiste verzekeringspakket? Past mijn polis nog wel bij de ontwikkeling die mijn bedrijf heeft doorgemaakt? Loop ik onnodig risico? Lekt er winst weg doordat ik te hoge premies betaal? En hoe regel ik de verzekeringen voor mijn medewerkers in de arbeidsvoorwaarden?

Het is een greep uit de vragen waarop THOONE verzekeringsadvies en officemanagement de antwoorden kent.

Foto Naar een optimaal verzekeringspakket

Beter verzekerd

lagere premie

Omdat verzekeringspremies hoog kunnen oplopen, blijkt met de optimalisatie van de bedrijfsverzekeringen vaak een substantiële besparing mogelijk. Vaak worden kansen gemist of dekken de bestaande polissen de risico’ s onvoldoende af. Het doel van THOONE is altijd om tot het best passende verzekeringspakket te komen, tegen de laagst mogelijke premie.

Onafhankelijk

En objectief

THOONE werkt onafhankelijk van verzekeringsmaatschappijen. Daarmee is een objectief verzekeringsadvies gegarandeerd. Ook zijn opdrachtgevers verzekerd van kwaliteitsadviezen. Angelie en haar bedrijf zijn over de volle breedte van het verzekeringenaanbod gecertificeerd. Het geldt niet alleen voor bedrijfsverzekeringen: ook particulieren (en ondernemers als privépersoon) kunnen op de expertise van THOONE rekenen.

Volledig gecertificeerd

Permanent actueel

De wereld van verzekeringen is dynamisch en vraagt om permanent blijven leren en om het bijhouden van wet- en regelgeving. Angelie is voor het adviseren over nagenoeg alle verzekeringstypen dan ook gecertificeerd en gediplomeerd. De ontwikkelingen in verzekeringsproducten volgt zij nauwgezet.

"Ik vind dat belangrijk, want ik wil mijn opdrachtgevers graag voorop laten lopen."

Om ze toekomstbestendige oplossingen te bieden, moet een adviseur soms jaren vooruit kunnen kijken.

"Daar heb je een visie voor nodig. Ik wil ondernemers en particulieren graag ondersteunen in hún missie en het vormgeven van hún toekomst."

Interim en detachering

Voor MKB en verzekeraars

Meestal werkt THOONE direct voor opdrachtgevers. Maar als zzp’ er laat Angelie zich ook als adviseur tijdelijke inhuren door assurantiekantoren, verzekeraars en financiële dienstverleners (op interim- of projectbasis) om daar het werk te doen waar haar hart ligt. Ook detacheringsbureaus kunnen van haar diensten gebruikmaken. Voor het cv van Angelie, zie haar LinkedIn-profiel.

Vraag of verzoek?

Heeft u een vraag over de diensten of werkwijze van THOONE, aarzel dan niet contact op te nemen met Angelie.

Dat kan per telefoon +31 6 20 80 61 92 of via het contactformulier. Vanzelfsprekend is dat geheel vrijblijvend.

Contact