Thoone ontzorgt

Als de kantoorwerkzaamheden soepel verlopen, heeft dat een gunstig effect op de gehele bedrijfsvoering. THOONE wil flow creëren op de werkvloer. Als officemanager (op interim-, inhuur- of projectbasis) is Angelie degene die administratieve zaken tot in de puntjes organiseert.

Met 12 jaar ervaring als officemanager laat zij zich typeren als een "multitasker die graag de kar trekt en zaken voor elkaar krijgt". Voor officemanagement is Angelie tot 24 uur/week flexibel inzetbaar, bijvoorbeeld tijdens piekdrukte, langdurig verzuim of (zwangerschaps)verlof.

Foto Thoone ontzorgt

Expert in verzekeringen

Ervaren officemanager

Angelie Thoone is de drijvende kracht achter THOONE verzekeringsadvies en officemanagement. Op basis van haar jarenlange ervaring als verzekeringsadviseur (8 jr.) en officemanager (12 jr.), richtte zij haar bedrijf in augustus 2018 op. Die stap naar ondernemerschap past haar goed. Angelie is graag de ondernemende kartrekker die dingen voor elkaar krijgt en waar maakt wat ze belooft.

“Ondernemend zijn, samen met ondernemers, dat haalt het beste in mij naar boven.”

Klantgericht

Met focus op resultaat

Kenmerkend is de klantgerichtheid van Angelie. Zoals zij het zelf zegt:

"Ik wil kwaliteit leveren, op een prettige manier samenwerken met mijn opdrachtgevers en resultaten laten zien. Mijn missie is geslaagd als mijn opdrachtgever ziet én merkt dat ik waarde heb toegevoegd."

Met haar hands-on mentaliteit voelt ze zich, als jonge ondernemer, helemaal thuis in het MKB: de motor van de Nederlandse economie.

Flexibel inzetbaar

En up-to-date

Voor werkzaamheden op locatie is Angelie tot 24 uur per week beschikbaar. Met die verhouding tussen werk en privé komt ook haar gezin niets tekort.

"De uren dat ik productief inzetbaar ben, houd ik bewust flexibel: ik ben er als het werk gedaan moet worden. Zo kan ik me maximaal nuttig maken."

Het geeft haar ook voldoende ruimte voor studie. De wet- en regelgeving op verzekeringsgebied verandert immers snel en daarmee komen ook veel nieuwe verzekeringen op de markt. Bovendien wil ze haar certificaten up-to-date houden.

Vraag of verzoek?

Heeft u een vraag over de diensten of werkwijze van THOONE, aarzel dan niet contact op te nemen met Angelie.

Dat kan per telefoon +31 6 20 80 61 92 of via het contactformulier. Vanzelfsprekend is dat geheel vrijblijvend.

Contact